Tehnologia Instalatiilor

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Valrom

Unde: Valrom Industrie (vezi harta)

B-dul Preciziei, nr 28, sector 6, Bucuresti.

Programari:

Joi 28 sep, 09:30 - 11:00
Joi 28 sep, 13:00 - 14:30

Din cele mai vechi timpuri aducerea apei în casă şi eliminarea apei murdare din casă au reprezentat provocări pe care societatea s-a străduit să le rezolve cât de bine a putut, în fucntie de tehnologia de care dispunea, de cutumele sociale şi de accesul la apă.

Sistemul de canalizare aduce, distribuie, foloseşte şi înlătura apă dintr-o clădire. Dintre componetele lui sunt ţevile, garniturile, chiuvetele, căzile, robineţii, vâlvele, scurgerile, toaletele, etc.

În mod istoric se foloseau sisteme gravitaţionale, dar tehnologiile noi au adus şi alte posibilităţi.

Puteţi vizită şi înţelege un întreg sistem de canalizare exterioară cu vacuum - cu prezentare demonstrativă: instalaţie complet funcţională, cu un cămin de colectare în mărime reală, fabricat de Valrom Industrie. Tubulatură D.90 mm este din material plastic transparent, pentru o bună vizualizare şi înţelegere a condiţiilor de transport din sistemul vacuumat.

După demonstraţia  de funcţionare a sistemului de canalizare exterior cu Vacuum (60 min) urmează 30 min de exemple practice de suduri şi îmbinări în sala de teste.

Grupele vor fi de maxim de o clasa de copii cu vîrste cuprinse între 12 si 18 ani

Participarea este gratuită, dar se face doar pe baza unei programări prealabile.

Programările se fac în ordinea înscrierilor completind acest formular 

(despre înscrieri: noi le primim şi răspundem la ele cu drag, va rugăm însă să aveţi îngăduinţă cu timpul de procesare a înscrierilor)

Va rugăm să respectaţi programările şi să veniţi cu cel puţin 20 de minute înainte de ora de începere planificată! 

 

Valrom Industrie, de 20 de ani producem lucruri care asigura confortul şi fac viaţă mai bună. În 20 de ani am devenit liderul producător din România pe piaţă de instalaţii. Suntem bucuroşi să împărtăşim cei 20 de ani de experienţă cu tine.