Ziua portilor deschise - Valrom

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Valrom

Unde: Valrom Industrie (vezi harta)

B-dul Preciziei, nr 28, sector 6, Bucuresti.

Programari:

Vineri 29 sep, 09:30 - 11:00
Vineri 29 sep, 13:00 - 14:30

Oamenii folosesc plasticul de mai multă vreme decît ne-am imagina la prima vedere. În Mexic, civilizaţia Olmeca, în anii 1500 IdC oamenii se jucau cu mîngîi făcute dintr-un polimer natural - cauciucul. Copacul de cauciuc a fost redescoperit de Europeni în secolul 18 DC, ceea ce a făcut posibilă electrificarea, apariţia bicicletei şi a maşinii.

Oamenii medievali îşi făceau lanterne din foiţe subţiri transparente tăiate din coarne de animale. Cornul de animale, la fel ca pielea, părul (şi lîna) conţin un plastic numit keratină.

Epoca modernă a plasticului a început în anul 1907, atunci când americanul de origine belgiană Leo Baekeland a inventat primul plastic complet sintetic: bechelita.

Proprietăţile izolatoare şi rezistenţă la căldură a plasticului au făcut posibile apariţia radioului, a telefonului şi a ţevilor de apă, printre multe altele.

Veniţi să vedeţi fabrica Valrom pentru a vedea tehnologii moderne de prelucrare industrială a maselor platice ca: injecţia, extrudarea, sudură, etc.

Grupele vor fi de maxim o clasa copii cu vîrste cuprinse între 6 si 18 ani

Participarea este gratuită, dar se face doar pe baza unei programări prealabile.

Programările se fac în ordinea înscrierilor completind acest formular 

(despre înscrieri: noi le primim şi răspundem la ele cu drag, va rugăm însă să aveţi îngăduinţă cu timpul de procesare a înscrierilor)

Va rugăm să respectaţi programările şi să veniţi cu cel puţin 20 de minute înainte de ora de începere planificată! 

 

Valrom Industrie, de 20 de ani producem lucruri care asigura confortul şi fac viaţă mai bună. În 20 de ani am devenit liderul producător din România pe piaţă de instalaţii. Suntem bucuroşi să împărtăşim cei 20 de ani de experienţă cu tine.