Cum se testeaza masinile?

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Groupe Renault

Unde: Centrul Tehnic Titu, Renault Technologie Roumanie (vezi harta)

Renault Technologie Roumanie, Strada Aviatorilor 1, Titu, jud. Dâmbovița

Programari:

Miercuri 27 sep, 10:00 - 14:00
Joi 28 sep, 10:00 - 14:00
Vineri 29 sep, 10:00 - 14:00

Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de incercari al Renault din lume, ca marime, avind o suprafata de 350 de hectare. El pune la dispozitia inginerilor RTR cele mai noi tehnologii in domeniul incercarilor si mijloacele necesare pentru a testa vehiculele si componentele, in diferite faze ale proiectelor si in cele mai diverse conditii climatice si de drum.

Centrul Tehnic Titu dispune de o retea de piste, unica in regiune, cu o lungime totala de 32 de kilometri, care permite analizarea in cele mai mici detalii a comportamentului vehiculelor in diverse conditii de utilizare. Zece tipuri de piste, printre care pista rapida, pista oras;, pistele panta, zonele de proiectie pietre sub caroserie, zonele de trecere prin vaduri cu apa, reproduc dificultatile pe care un conducator auto le-ar putea intilni, de la drumurile de tara, pina la cele din marile orase aglomerate sau autostrazi. Avantajul major al mijloacelor de incercare de la Titu este ca, intr-un timp foarte scurt, ele pot simula o utilizare intensiva, echivalenta cu mai multi ani la un client real.

Cu ocazia Bucharest Science Festival 2017 aveti posibilitatea sa vizitati Centrul Tehnic Titu si sa aflati cum se testeaza masinile.

Datorita restrictiilor de securitate evenimentul se adreseaza exclusiv unitatilor scolare. Participarea este gratuita, dar necesita programare prealabila.

Capacitatea maxima pentru un tur este de cca. 30 de copii (o clasa), insotiti de unul sau doi profesori. Pentru aprobarea accesului trebuie sa ne trimiteti o lista nominala cu toti vizitatorii si numerele cartilor de identitate ale profesorilor insotitori si ale copiilor de peste 14 ani.

Programarile se fac in ordinea inscrierilor completind acest formular: https://goo.gl/forms/a89162uXBLBZ1tAi2

Va rugam sa respectati programarile si sa ajungeti cu cel putin 20 de minute inainte de ora de incepere planificata!

Va recomandam si Expoziţia Creative LAB Renault Technologie Roumanie. Cum functioneaza o imprimanta 3D sau vehiculele robot? Dar un prototip de motor imprimat 3D? Vrei sa vezi ZOE, principalul model electric al Renault? Te asteptam!